AsÄ jag hatar trappor för att dom Àr sÄ jobbiga. Till alla som hatar trapporna, i know the feeling. Typ te.x nÀr man ska upp frÄn trapporna sÄ spÀnner lÄren och man kan kÀnna det. Man anvÀnder sÄ mycket energi. Det tar slut krafterna...like, no!


Sen finns det ocksĂ„ trappen till kĂ€llaren....OH shit! Det finns vĂ€l inget lĂ€skigare Ă€n kĂ€llan. NĂ€r jag var liten sĂ„ trodde jag att det bodde monster dĂ€r nere och sĂ„nt..asĂ„ jag trodde verkligen det. HĂ€r Ă€r en annan sak som mĂ„nga har gjort. Springa upp frĂ„n kĂ€llaren. NĂ€r man ska springa upp sĂ„ tror jag alltid att nĂ„gon ska ta mig. Jag tror verkligen det..och det lĂ„ter ocksĂ„ nĂ€r man ska springa upp. Man springer allt man kan och nĂ€r man har kommit sĂ„ Ă€r man sĂ„ svettig. 

Like..det Ă€r sĂ„ lĂ€skigt dĂ€r nere. Jag gör det hĂ€r fortfarande och jag Ă€r ju stor sĂ„...Ja! 

Ok..but anyway..vem har inte varit rÀdd för kÀllaren...dom som inte har en kÀllare? Ja! Ja! Ni som inte har en kÀllare har haft tur...sÄ mycket tur ni har.

Japp! Jag hoppas att ni gillade att lĂ€sa detta. Just nu sĂ„ sitter jag pĂ„ bussen och Ă€r pĂ„vĂ€g hem. Jag mĂ„ste sluta skriva nu för att jag ska hoppa av bussen 

Hej dÄ...ses sen

1 kommentarer

Annie

11 Feb 2016 10:38

Jag hÄller med, trappor Àr jobbiga och lÀskiga :/

Svar: tack! ja! vi alla förstÄr
bblaze.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej