Aså jag hatar trappor för att dom är så jobbiga. Till alla som hatar trapporna, i know the feeling. Typ te.x när man ska upp från trapporna så spänner låren och man kan känna det. Man använder så mycket energi. Det tar slut krafterna...like, no!


Sen finns det också trappen till källaren....OH shit! Det finns väl inget läskigare än källan. När jag var liten så trodde jag att det bodde monster där nere och sånt..aså jag trodde verkligen det. Här är en annan sak som många har gjort. Springa upp från källaren. När man ska springa upp så tror jag alltid att någon ska ta mig. Jag tror verkligen det..och det låter också när man ska springa upp. Man springer allt man kan och när man har kommit så är man så svettig. 

Like..det är så läskigt där nere. Jag gör det här fortfarande och jag är ju stor så...Ja! 

Ok..but anyway..vem har inte varit rädd för källaren...dom som inte har en källare? Ja! Ja! Ni som inte har en källare har haft tur...så mycket tur ni har.

Japp! Jag hoppas att ni gillade att läsa detta. Just nu så sitter jag på bussen och är påväg hem. Jag måste sluta skriva nu för att jag ska hoppa av bussen 

Hej då...ses sen

1 kommentarer

Annie

11 Feb 2016 10:38

Jag håller med, trappor är jobbiga och läskiga :/

Svar: tack! ja! vi alla förstår
bblaze.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej