Hej! idag så ville jag skriva något som det hade hänt mig innan och jag vill bara dela med det till er som läser. Så let´s go..
 
När jag var på min lektion så märkte killarna i min klass att jag hade klipp mig. ja! jag klippte mig, till er som har läst min blogg så har jag en lugg nu. let´s get back to the job. Men killarna märkte att jag hade klippt mig och sen så märkte dom att jag hade smink på mig. Det var inget fel att jag hade smink på ig men och dom sa det på ett kaxigt sätt tror jag men det gick typp så här..
 
- åååå...har du klippt dig. säger killen
- ja! förlänge sen, säger jag. 
- okej! du har smink också, säger killen på ett kaxigt sätt. 
 
Sen så var samtalet slut, men det kännde konstigt plus när han sa att jag hade smink så "BITCH BLICKADE" han. Till er som inte vet var det är så är det när man stirra på någon och kolla på ett sätt så att man får en kännsla tror jag, jag vet inte hur jag ska förklara men googla det om inte förstor min förklaring. Han gjorde så och efter det så hade jag det efter i min hjärna, jag pratde med mina kompisar hur det är att ha smink på sig. 
 
jag tycker att det är inget fel att ha smink på sig. Man kanske vill ha smink på sig för att man kanske gilla det eller så vill man ha det för att man vill kanske täcka något som t.ex finnar men det är okej. 
 
Jag har alltig undrat hur killarna tänker när tjejerna har smink på sig. Kommenera gärna hur ni tycker om detta om du är en kille. 
 
jag har en exempel till er som är ung och vill ha smink andvänd naturligt smikning. Jag vill bara säga att ni är unga men använd inte för mycket galna färger när det gäller smink, men ni behöver inte lyssna på mig gör vad som känns bra.
 
hej då ses sen...love y´all.

Kommentera

Publiceras ej