Hej! väder vad härlig men väder eller inte för dom flesta...but anyway. vi människor föredrar vilket väder som helst. jag gillar att det är hälig att ha väder, när det ändra sig hela tiden varje år. Ok..let begin! 
 
 VINTER
 
 
visst är det kallt när det är vinter...visst....mmmm....ok! Men på vinter så kan man göra allt typ man kan åka skridskor,bygga snö gubbe, snö änglar, skidor, pulka och mer. Man kan lyssna på jul låtar..eller...nej! vem lyssnar på jul låtar det är ju såklart boring..skoja bara! va inte ledsen. Man kan ju också kyssna någon, du vet en sån lite sak som man sätter på sin dörr och om det är två personer där så ska dom pussas..jag vet inte hur jag ska förklara men ni fatta det. Sen på vinter så måste man ha stora jackor och sånt på vinter när man ska gå ut, efter det så ska man in så måste man ta av allt och det är så rufsitt med håret om man är en tjej. man kan också chilla med en docka också
 
 
tadda! för er som följer min blogg, kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om allans hjärtans dag, lika om ni har gjort det. Ja! detta kan du göra om du inte har en pojkvän
 
 
ok! du behöver inte ha en pojkvän, men om du är en kille..detta är ett förslag till er som jag kan chilla med någon.
 
Ja! Vi alla älskar olika vissa gilla varmt och vissa gillar kallt. Vi alla är olika...men jag hoppas att ni gillar detta..det var länge sen jag gjorde detta för att jag har varit väldigt upptagen, men jag kommer att vara aktiv på denna bloggen, vänta bara. 
 
Och jag vill också tacka er för att ni kommer till denna bloggen för att läsa vad jag har laggt utt, plus jag hoppas att jag inte är tråkig på denna bloggen. Kommentera järna när jag är tråkig...för att jag vill veta det.
 
hej då...
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej