Hej! Har ni alltid undrat om att gå till skolan utan din mobil..jag undra hur det känns, men det är ju inte kul när andra titta på mobilen och du bara titta på dom och har det tråkig. Aså vilken värd vi lever i nu. Alla sitter med mobil och kolla på sina skärmar. Vi alla flyttar ifrån varandra Ansikte-mot-ansikte och är mer på skärmen. 


The next level shit...

Aså..vi prata inte ens med våra vänner, jo! Vissa gör det men inte så många. Ok! Som jag sa att vi lever en värd att alla sitter med mobilerna te.x på lektionerna, som jag gör nu, but anyway. 

Like....oush! Tänk om 10 eller 5 år att alla bebisar tittar på en skärm...ooohh...just det. Nuförtiden så är det barn som är under 5 år förstår hur man använder en surfplatta...så. Ja! Det har redan börjat. Det påverka hur vi prata också det är ju inte lika som när vi prata i verkligheten..Vilken värld vir är. Det påverka också när man ska träffa nya människor te.x nu så har vi online site där man kan träffa och dejta..och det är ju såklart enklare än för i tiden, men man kan ju också bli lurad också, buuuu..hoooo. 

Men technology är också bra och se på den ljusa sidan.

Det här är bara vad jag tycker om internet och teknik och hur vi använder den i dag och hur den har påverkat oss idag. Ja!..för mig så kan internet ta över ens liv. 

Jag hoppas att ni tyckte om att läsa detta..

Hej då. Ses sen 

1 kommentarer

Ditte

09 Feb 2016 18:36

Jag ser internet som ett redskap, ett bar sådant, men jag tänker fortsäta att styra mitt liv.
Mänskliga möten är viktiga och jag vill inte förlora dem.
Små barn lär sig att prata "sent" idag för "paddan" blir deras sällskap. Många gånger har föräldrar dålig kontakt med barnen för att de prioriterar sociala media och inte sina barn. De har inte tid med barn och man kan undra varför de vill ha barn.
Tycker du tänker klokt...

Svar: tack! så mycket
bblaze.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej