Hej! Har ni alltid undrat om att gĂ„ till skolan utan din mobil..jag undra hur det kĂ€nns, men det Ă€r ju inte kul nĂ€r andra titta pĂ„ mobilen och du bara titta pĂ„ dom och har det trĂ„kig. AsĂ„ vilken vĂ€rd vi lever i nu. Alla sitter med mobil och kolla pĂ„ sina skĂ€rmar. Vi alla flyttar ifrĂ„n varandra Ansikte-mot-ansikte och Ă€r mer pĂ„ skĂ€rmen. 


The next level shit...

AsĂ„..vi prata inte ens med vĂ„ra vĂ€nner, jo! Vissa gör det men inte sĂ„ mĂ„nga. Ok! Som jag sa att vi lever en vĂ€rd att alla sitter med mobilerna te.x pĂ„ lektionerna, som jag gör nu, but anyway. 

Like....oush! TĂ€nk om 10 eller 5 Ă„r att alla bebisar tittar pĂ„ en skĂ€rm...ooohh...just det. Nuförtiden sĂ„ Ă€r det barn som Ă€r under 5 Ă„r förstĂ„r hur man anvĂ€nder en surfplatta...sĂ„. Ja! Det har redan börjat. Det pĂ„verka hur vi prata ocksĂ„ det Ă€r ju inte lika som nĂ€r vi prata i verkligheten..Vilken vĂ€rld vir Ă€r. Det pĂ„verka ocksĂ„ nĂ€r man ska trĂ€ffa nya mĂ€nniskor te.x nu sĂ„ har vi online site dĂ€r man kan trĂ€ffa och dejta..och det Ă€r ju sĂ„klart enklare Ă€n för i tiden, men man kan ju ocksĂ„ bli lurad ocksĂ„, buuuu..hoooo. 

Men technology Àr ocksÄ bra och se pÄ den ljusa sidan.

Det hĂ€r Ă€r bara vad jag tycker om internet och teknik och hur vi anvĂ€nder den i dag och hur den har pĂ„verkat oss idag. Ja!..för mig sĂ„ kan internet ta över ens liv. 

Jag hoppas att ni tyckte om att lÀsa detta..

Hej dĂ„. Ses sen 

1 kommentarer

Ditte

09 Feb 2016 18:36

Jag ser internet som ett redskap, ett bar sÄdant, men jag tÀnker fortsÀta att styra mitt liv.
MÀnskliga möten Àr viktiga och jag vill inte förlora dem.
SmÄ barn lÀr sig att prata "sent" idag för "paddan" blir deras sÀllskap. MÄnga gÄnger har förÀldrar dÄlig kontakt med barnen för att de prioriterar sociala media och inte sina barn. De har inte tid med barn och man kan undra varför de vill ha barn.
Tycker du tÀnker klokt...

Svar: tack! sÄ mycket
bblaze.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej