kärlek..aaahh. Det är en av don störta och viktigaste delen av livet. Idag så tänkte jag prata om kärleken och romantiken och sånt där sam man pussar 😘.  Ok, let's begin..

1. Hjärta 


Visste du att ditt hjärta dunkar dubbelt så snabbt när du är kär 💘. Haha...visste du det..det tror jag inte, men nu gör du det.

2. Kyssar 💏


Kyssar..ooohh, det är dom skönaste i hela värden. Visste du att, varje gång du kysser så blir dina kunder röda eller rosa. Så..japp...varje gång dina läppar och en annan läpp träffas så blir dina kinder rosa som en liten ärta...eller, såklart så är en ärta grön, but anyway. 

PS..det måste vara den personen du gillar.

3. Bakterier 


På-tal om att kysser så för du också massa saliv och sånt där i en Annas mun 👄. Det är också tusental bakterier som kommer i din mun utan att du vet det..men du tänker ju såklart inte på varje gång man kysser så tänker man väl inte att bakterier kommer in i munnen, man tänker bara att man kysser den personen som man är kär i.. 

4. Tänka 


när du är kär så kan du inte sluta tänka på den person som du är kär. Var du än går så tänker du på den personen som du vill hålla om...det är väl fint.

5. Breakup (göra slut)


Aaahh...det är den tuffaste delen i livet men det går över för vissa. Visste du att görs slut är det tuffaste när man ät i ett förhållande...japp, och visste du också att 86% av folk gör slut genom sms. Japp! Det är sant, jag googlade det. Det var bara 14% av folket som vågar göra slut med den personen ansikte mot ansikte. 

Det vara allt jag hade för detta. Japp! Detta här 100% sant och jag googlade det här också. Och jag ska skriva mera sånt här mer sen och jag hoppas att ni gillade detta för att det tog jättelångt att göra det här men det är kul. Om ni gilla det här så "give me a like" 

Hej då.....vi ses senare 😛😗😝😗

Lämna gärna en kommentar 

1 kommentarer

Amanda Eriksson

08 Feb 2016 08:12

Härligt med kärlek💕

Svar: tack!!
bblaze.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej