Varför finns det coola barn på skolan och varför vill man vara som dom....ok, inte alla vill vara som dom ,but anyway. Jag har aldrig förstått på ordet cool...jo! jag fattar vad det menar, men jag farstår inte hur man kan bli populärt av det, så jag skkriv en lista på vad jag inte farstår och fatta dom coola barnen...let´s begin. 
 
1. KLÄDER 
 
 
 
Mode, mode...varför har dom coola barnen så bra smak av kläder. Typ varje dag så har dom alltid nya kläder som är modärt och ibland så vill man ha samma sak.Ok....inte alla coala barn har fina kläder, men mest av dom. 
 
2. SOCIAL
 
 
"va social"...va! Nu förtiden spendera ungdomar mer på mobilen än att prata. Japp! det här är sant, vem har inte telefon. Ok...alla har inte mobil, men det är sant att många har det. Coola barnen är alltd på sociala media och vissa hur coola dom är även på internet...såklart kan man ju vara cool på sociala media, men det är ju inte lika som att vara cool i verkligen. 
 
3. ELAKA...ELLER SNÄLL?
 
 
Ond eller god, är et här sant. Ibland så har jag alltid trott på att coola barnen är elaka och onda, men jag har också trott på att vissa är snälla och söta. Men det kan ju bero på hur coola barnen uppför sig mot andra.
 
4.VACKER
 
 
Ok..inte alla colla barn är vackra, vissa av dom. Och många coola flickor vill vara perfekta ock söta som alltid. Och dom vill ju alltid se äldre, inte alla men mest av dom. Let´s move on....
 
Ok..det var allt jag hade för idag jag kommer inte på en sista så....ja. Men jag har alltid velat bli som dom coola när jag var lite mindre, men nu vill jag bara vara mig själv och sånt.
 
Ok...men jag har lärt detta från filme..ok, bara så att ni vet. Är det här sant? Varför stanna inte dom coola barnen cool föralltid, känner ni någon som har varit cool hela sitt liv. kommentera gärna. Det här är en annan sak som jag har lärt mig...är det sant att dom coola barnen som mobbar kommer att få otur när dom blir äldre och är det sant att dom som blir mobbad kommer få mycket tur när dom blir äldre...jag vet inte? lämna kommentar om det är någon som det har hänt..
 
hej då....ses sen, <3 o kramar
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej