Hej! hej...nu är jag tillbaka och skriver på min dator. Idag så tänkte jag prata lite om allans hjärtans dag som snart kommer. Jag vill ge er alla tjejer eller pojkar som kommer att vara ensam på hjärtans dag. Hä är ett försök som jag vill göra till er. OK..let´s begin 
 
1. Titta på en film/ spela.
 
 
 
Varför inte spendera din allans hjärtansdag med att kolla film eller spela tv spel som du har. Det är väl mysig med att kolla på en härlig film med dig själv eller med en kompis...eller inte, but anyway let´s move on.  
 
2. Dansa/lyssna på musik 
 
 
aaaa...Det är väl härligt att lyssna på musik när du är hemma ensam och du bara följer musiken tills du dansar och såklart det här gör väl inte så många människor att dansa ensam i ett rum medans det är full med musik....ok, det här börjar bli AKWARD!!
 
3. Stalka andra på facebook 
 
 
Ok! Det här kan komma till ett skämt..men det är ju såklart sant att vi människor gör detta. Till att börja med att vi tittar på andras sociala media vad dom gör och vi gör ju såklart detta för att veta mer om dom, inte för att vara en CREEPER....eller? ja! ja! Men man kan ju såklart göra detta med på allans hjärtans dag. 
 
4. Ät godis eller god mat 
 
 
Allans hjärtans dag så handlar det ju om romatiken och maten. Varfr inte spendera tid med att bli fet med godis och äta god mat medans du kan. Och det är ju såklart inte falig att gå upp lite i vikt när det är den dagen...så jag säger till alla tjejer och killar "bli fet tills du explodera, på allans hjärtans dag"...såklart så var detta ett skämt, but anyway, take it real. 
 
5. Skaffa en vän som kommer att krama dig .
 
 
Varför inte spendera hela allans hjärtans dag med en mister....ahahaha! Skafa en kram kudde som du kan ha om du inte har någon att krama med. Vem skulle inte vlja ha en kompis som inte bli arg på dig...det skulle vara gött. 
 
OK!! det var den sista tipset som jag har idag, jag har inte så mycket tips när det gäller sånt här så jag bara hittar på. But who need someone....just nu så vet jag själv inte vad jag skulle göra på Allans hjärtans dag så jag bara gick in på datorn oc skriver en artiken på vad man ska göra....men för mig så gör jag såklar inget för att det är ingen mening att göra något tycker jag på allans hjärtans dag förutom att vara lat och kolla på film. 
 
Jag hoppas att du tyckte om att läsa det här jag kommer att skriva mer sen och jag kommer såklart göra flera tips på vad man kan göra när man är ensam och sånt....
 
hej då.
 
lämna järna en kommentar...<3 o kramar 
 

Kommentera

Publiceras ej